BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray yönetiminde çatlak----

Galatasaray yönetiminde çatlak

Galatasaray yönetiminde çatlak
10 Ekim 2013 - 12:00 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, tek kadın üye olan Candan Erçetin'e söz geçiremedi

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, toplantıya herkesin mutlaka katılmasını istedi.
Ancak başkana ‘tamam’ diyen Candan Erçetin, Adnan Nas ve Şükrü Ergün’ün de aralarında bulunduğu 8 yönetici toplantıda yerlerini almadı.
G.Saray'da dün yapılan ekim ayı olağan divan kurulu toplantısı muhalefetin yoğun eleştirileri altında yapılırken başkan Ünal Aysal ise İngiltere’de yapılan Futboldaki Liderler Konferansı’na katıldığı için divan toplantısına katılmadı.
Ancak Aysal, divan toplantısının tartışmalı geçeceğini bildiği için Ada’ya hareket etmeden önce tüm yöneticileri tek tek arayarak dünkü toplantıya mutlaka katılmalarını istedi.
Ancak bazı isimler başkana ‘tamam’ derken dünkü divan kurulu toplantısında yönetimin yarısının koltuğu boş kaldı.
2. Başkan Özkan Olcay, başkan Aysal’ı temsil ederken başkan yardımcısı Ümit Özdemir’in yanı sıra Emir Sarıgül, Mehmet Cibara, Aka Gündüz Özdemir, Necati Demirkol ve Mete İkiz toplantıda yer aldı.
ARIBOĞAN SALONDA!
Ancak bu isimlerin dışında kalan diğer isimler divan toplantısına katılmadı. Başkan yardımcısı Candan Erçetin ile birlikte Fatih Terim ile ilgili sözleri nedeniyle büyük tepki gören Adnan Nas, Terim’in görevden alınmasını basına açıklayan ve çok sayıda destek mesajı aldık diyen Şükrü Ergün de toplantıda yer almadı. Ayrıca yöneticilerden Sedat Doğan, Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet Emin İpekdokuyan, Ebru Köksal ve Mehmet Karlı da divanda yönetim sıralarını boş bırakan isimler oldu.
Fatih Terim’in ayrılmasının ardından eski yöneticilerin de sert açıklamaları ile yönetim kurulu için zorlu geçecek toplantıda yönetim sıralarının eksik olması şaşkınlık yaratırken icra kurulu başkanı Lutfi Arıboğan da divan toplantısında yerini aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)