BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray yine sorun oldu----

Galatasaray yine sorun oldu

Galatasaray yine sorun oldu
05 Mayıs 2013 - 07:48 www.finansgundem.com

Avrupa'da destan yazan Fenerbahçe, İkitelli'den dönüşünü G. Saray yüzünden başka güzergahtan yapacak

Sarı-lacivertli ekipte günlerdir Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesi halinde İstanbul Büyükşehir Belediye maçı sonrası Atatürk Olimpiyat Stadı’ndan Anadolu yakasına nasıl geçileceği tartışılıyor.
Karşılaşma sonrası takım otobüsünün izleyeceği güzergahların çoğunda sarı-kırmızılı taraftarların bulunacak olması nedeniyle birçok seçenek masaya yatırıldı. İkinci köprü yolundan döndüğü taktirde Arena’nın önünden geçeceği için güvenlik problemi ile karşı karşıya kalacak olan sarı-lacivertli kafile, birinci köprüyü tercih etmesi durumunda yine Galatasaray taraftarının kutlamalarına ve trafiğe yakalanacak. Bu ihtimaller yüzünden Fenerbahçe alternatif bir güzergah buldu. Sirkeci-Harem feribotu ile takımın Avrupa yakasından Anadolu’ya geçişi planlanıyor. Böylelikle hem güvenlik, hem de yaşanacak trafik problemi aşılmış olacak. Takım maçın ardından Sirkeci’ye geçip buradan feribotla Harem’e gidecek ve ardından Samandıra’nın yolunu tutacak. Sarı lacivertlilerin kesin güzergahı bu sabah emniyet birimleri ile yapılacak eş güdüm toplantısından sonra belli olacak.
Galatasaray şampiyonluğunu ilan edemezse sarı-lacivertli kafile iki köprüden birini kullanıp karşıya geçecek.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)