BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray yine 2 puan bıraktı----

Galatasaray yine 2 puan bıraktı

Galatasaray yine 2 puan bıraktı
29 Mart 2014 - 19:01 www.finansgundem.com

Galatasaray, Torku Konya deplasmanında da 2 puan bıraktı; zirvenin uzağında kaldı

Galatasaray'da yıkım sürüyor... Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sarı-kırmızılı ekip deplasmanda Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Galatasaray 50 puana yükselerek averajla ikinci sıraya yerleşti. Galatasaray 14 deplasman maçının yalnızca 3'ünü kazanabilirken, 2 yenilgi ve 9 beraberlik alarak 24 puan yitirdi. Cimbom son 5 deplasman maçından da beraberlikle ayrıldı!

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında, Torku Konyaspor, sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Galatasaray'da sarı kart cezalısı Felipe Melo, sakatlıkları devam eden Didier Drogba, Aurelien Chedjou, Hamit Altıntop ve Emre Çolak ile yabancı kontenjanına takılan Guillerme Burdisso Konya'ya getirilmedi.

İLK 11'DE DEĞİŞİKLİK

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları son Bursaspor maçına göre, takımını ilk 11'de 3 değişiklik yaptı. Mancini'nin yedeğe çektiği Sabri ve Burdisso'nun yerine Eboue ve Semih Kaya yer aldı. İtalyan teknik adam Cezalı Melo'nun yerine de orta sahada Yekta'ya görev verdi.

G.SARAY'DA KART ALARMI

Sarı-kırmızılı ekipte Torku Konyaspor müsabakası öncesi Hakan Balta ile Wesley Sneijder, sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu iki oyuncu, sarı kart görmeleri durumunda, 28. haftada Türk Telekom Arena'da oynanacak Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerlerini alamayacak.

DEPLASMAN KABUSU

Ligdeki son deplasman galibiyetini 28 Aralık 2013'te Kayseri Erciyesspor'a karşı 3-1'lik skorla alan "Cim Bom", ardından yaptığı 4 dış saha maçını da beraberlikle tamamladı. Sarı-kırmızılılar, bu sezon ligde çıktığı 13 deplasman maçının yalnızca 3'ünü kazanabilirken, 2 yenilgi ve 8 beraberlik alarak 22 puan yitirdi.

TORKU KONYA'DA 2 EKSİK

Yeşil-beyazlı takımda ise cezalı Erdinç ve sakatlığı süren Mehmet Güven dışında eksik bulunmuyor. Konya ekibinde genç futbolcu Tolga Ünlü sarı kart görmesi durumunda gelecek hafta deplasmanda oynanacak Medical Park Antalyaspor maçında cezalı duruma düşecek. Konya ekibinde gözler, sakatlığının ardından çıktığı Bursaspor deplasmanında 2 gol birden atan Gekas'ın üzerinde olacak. Yunan golcü Gekas'ın ligde 7 golü buluyor.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Torku Konyasporlu taraftarlar, geçen hafta Bursaspor karşısında deplasmanda önemli bir galibiyet alan takımlarını desteklemek için Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu. Sarı-kırmızı taraftarlar da kendilerine tahsis edilen tribündeki yerlerini aldı. Maçı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, birlikte izledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)