BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"Galatasaray o yıldıza 12 milyon euro teklif etti"----

"Galatasaray o yıldıza 12 milyon euro teklif etti"

Galatasaray o yıldıza 12 milyon euro teklif etti
04 Temmuz 2017 - 23:00 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın Real Betis'te forma giyen sol bek Rıza Durmisi için İspanyol ekibine 12 milyon euro teklifte bulunduğu iddia edildi

Transfere hızlı bir giriş yapan ve Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda ile Maicon'u transfer eden Galatasaray'la ilgili olarak bir iddia daha ortaya atıldı.

Danimarka'nın BT Gazetesi, sarı-kırmızılıların sportif direktörü Cenk Ergün'ün Real Betis'te forma giyen Danimarkalı sol bek Rıza Durmisi için resmi girişimler yaptığını öne sürdü. Galatasaray'ın, İspanyol ekibine 12 milyon Euro'luk teklif yaptığı iddia edildi.

Goal'de yer alan habere göre Emre Mor'un temsilciliğini yapan menajer Muzzi Özcan'ın bu transfer için görüşmeleri yürüttüğü iddia edildi. Haberde Özcan'ın "Rıza Durmisi'nin Galatasaray'a transfer olacağını doğrulayabilirim. Geçen sezon La Liga'da çok iyi bir performans sergiledi. Artık seviye atlama zamanı geldi. Bence şu an Avrupa'nın en iyi 10 sol bekinden biri. Betis kulübüne saygı duyuyorum ama Durmisi daha üst seviyeye çıkmayı hak ediyor." dediği aktarıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)