BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray Mariano'yu resmen açıkladı----

Galatasaray Mariano'yu resmen açıkladı

Galatasaray Mariano'yu resmen açıkladı
15 Temmuz 2017 - 19:35 www.finansgundem.com

Galatasaray, Sevilla'nın 31 yaşındaki sağ beki Mariano'nun transferi için futbolcu ve Sevilla'yla görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi

Galatasaray Sevilla'dan Mariano'nun transferi için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Galatasaray'ın Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na ( KAP) yaptığı açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Mariano Ferreira Filho'nun Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü Sevilla FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Galatasaray'ın Mariano için Sevilla'ya 4.4 milyon Euro bonservis bedeli, 31 yaşındaki futbolcuya da yıllık 2.2 milyon Euro ücret ödeyeceği iddia ediliyor.

3 yıllık anlaşma sağlandığı belirtilen Mariano, geçen sezon Sevilla'da 43 maçta forma giyip 4 asist yapmıştı. Brezilyalı futbolcunun bugün 23:20'de İstanbul'da olması bekleniyor.

MARIANO KİMDİR?
Mariano 23 Haziran 1986 tarihinde Brezilya'da dünyaya gelmiştir. Futbol hayatına 2004 yılında Guarani takımında başlayan oyuncu, burada top koşturduktan sonra İpatinga FC takımına transfer olmuştur. Burada 2 yıl boyunca forma terleten Mariano, 2007 yılında Tombense takımına transfer olmuş ardından Cruzeiro takımına kiralanmıştır. Daha sonra İparinga FC takımına 2008 yılında tekrar kiralık olarak dahil olmuştur.

Mariano, 2010 yılına kadar Tombense, Atletico-MG ve Fluminense takımlarında kiralık olarak forma giydikten sonra 2010 senesinin ilk ayında Fluminense'ye 200 bin Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştur.

2 yıl sonra Fluminense'den Fransız kulübü Bordeaux'a 3 milyon Euro'ya transfer olmuştur. Buradaki 3 yıllık top koşturduktan sonra 3.5 milyon Euro'ya Sevilla'ya transfer olmuştur.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)