BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray Luyindama transferini bitirdi----

Galatasaray Luyindama transferini bitirdi

Galatasaray Luyindama transferini bitirdi
31 Ocak 2019 - 04:05 www.finansgundem.com

Ara transferin son gününde Galatasaray stoper bölgesine de takviyeye hazırlanıyor! Sarı-kırmızılılar Standard Liege'in 25 yaşındaki stoperi Luyindama ve Belçika ekibi ile anlaşma sağladı! Japonya'dan teklif alan Maicon'un kararı bekleniyor

Devre arası transfer döneminde kadrosunu Marcao, Emre Taşdemir ve Semih Kaya ile güçlendiren ve Kasımpaşa'nın Senegalli yıldızı Mbaye Diagne ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildiren Galatasaray bir transferde daha mutlu sona ulaşmak üzere!

Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Galatasaray, Standard Liege'in 25 yaşındaki stoperi Christian Luyindama'nın transferi konusunda Belçika kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağladı!

Japonya'dan 6 milyon Euro'luk bonservis bedeli teklifi gelen Maicon'la yollarını ayırmayı planlayan sarı-kırmızılılar, Luyindama için son günü bekliyor!

Maicon'un kararını sabah saatlerinde Galatasaray'a ileteceği ve Brezilyalı futbolcunun ayrılmaya karar vermesi durumunda Luyindama transferinin açıklanacağı öğrenildi.

Galatasaray o ayrılığı resmen açıkladı

 

Galatasaray açıkladı, KAP çöktü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)