BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray-Juventus maçına belalı hakem----

Galatasaray-Juventus maçına belalı hakem

Galatasaray-Juventus maçına belalı hakem
30 Eylül 2013 - 14:35 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu. Maçın hakemi geçen sezon önemli hatalara imza atmıştı

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray ile İtalyan ekibi Juventus arasında oynanacak kritik maçın hakemi belli oldu. Juventus Stadium'da TSİ 21.45'te başlayacak mücadeleyi Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. Kassai'nin yardımcılıklarını György Ring ve Vencel Toth yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Robert Kispal olacak.
2003'ten bu yana FIFA kokartı taşıyan 38 yaşındaki Kassai, UEFA'nın en güvendiği hakemlerden biri olarak dikkati çekiyor. Öyle ki geçtiğimiz sezon Devler Ligi Yarı Finali yöneten Macar hakem, hem Barcelona hem de Bayern Münih cephesinin tepkisini çekti.
İKİ TAKIM ALEYHİNE BÜYÜK HATALAR
Bayern Münih'in sahasında 4-0 kazandığı Barcelona maçında düdük çalan Viktor Kassai, çaldığı ve çalmadığı düdüklerle büyük tartışmalara neden oldu.
Philipp Lahm'ın 15. dakikadaki şutunda Gerard Pique'nin eline çarpan topa 'devam' diyen Macar hakem, 31. dakikada bu kez Alexis Sanchez'in açık bir şekilde elle müdahalesine düdük çalmadı. İkinci yarıda Bayern'in tepksini çeken Kassai, 49. dakikada ofsaytta olan Mario Gomez'in attığı ikinci golü geçerli sayarken, üçüncü golde ise ceza sahası içinde Thomas Müller'in Alaba'ya yaptığı faulü görmedi.
UKRAYNA'YI ÇEYREK FİNALDEN ETTİ
EURO 2012 D Grubu'nda İngiltere ile ev sahibi Ukrayna arasında oynanan maçta düdük çalan Viktor Kassai, skandal kararıyla karşılaşmaya damgasını vurdu.
Maçın 62. dakikasındaki Deviç‘in vuruşunda top kale çizgisini geçmesine rağmen Macar hakem ile çizgide görev yapan yardımcısı, nizami golü vermedi. Ukrayna'yı Wayne Rooney'nin golüyle 1-0 yenen İngiltere, çeyrek finalde İtalya'nın rakibi oldu. UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, Ukrayna-İngiltere maçında hakemlerin hata yaptığını kabul etti.
EMRE AŞIK'A KIRMIZI KART
12 Mart 2009 tarihinde Almanya'da oynanan Galatasaray-Hamburg karşılaşmasına atanan Kassai, maç boyunca temsilcimize kolay kart çıkarırken, 53. dakikada bariz gol şansını engellediği gerekçesiyle Emre Aşık'ı oyundan atmıştı. Hamburg Arena'daki mücadele, Ayhan Akman ve Jansen'in golleriyle 1-1 sonuçlanmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)