BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray, F.Bahçe'yi uyardı----

Galatasaray, F.Bahçe'yi uyardı

Galatasaray, F.Bahçe'yi uyardı
01 Aralık 2012 - 19:09 www.finansgundem.com

FB TV'de yayınlanan ve Fatih Terim'i hedef olan program, Sarı Kırmızılı kulübü kızdırdı

Fenerbahçe TV’de, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i hedef alan yayın, Sarı Kırmızılı kulüpte tepki yarattı. Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamada "Dostluğumuzun daha fazla zarara uğramaması için gereken tedbirleri Fenerbahçe Kulübünün zamanında ve en iyi şekilde alacağına inanıyoruz" denildi.
'Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama' şöyle:
"Galatasaray ile Fenerbahçe spor kulüpleri arasında bugüne kadar “ebedi dostluk ve ezeli rekabet” kavramı altında şekillenen yüz yılı aşkın bir birliktelik söz konusudur. Bu rekabet sadece kulüplerimizi değil, Türk sporunu ve Türk futbolunu da ileri taşımıştır.
Özellikle son 10 yılda kurumsal kulüp medyalarının da devreye girmesiyle bu rekabet geçmiş yüzyılın kültürel birikimini ortaya çıkarmış ve daha da kökleşmiştir.
Ancak bu rekabetin saygınlığını zedeleyen yayınların kurumsal medya organlarında yer alması, deyim yerindeyse sokak ağzıyla ve çok saygısız üsluplar kullanılarak sözüm ona televizyon programlarına yer verilmesi çok düşündürücüdür.
Spor kulüplerinin kurumsal yayın organlarında düzeyli yayınları yapmalarını sağlamak kulüp yönetimlerine düşmektedir.
Dostluğumuzun daha fazla zarara uğramaması için gereken tedbirleri Fenerbahçe Kulübünün zamanında ve en iyi şekilde alacağına inanıyoruz.
Kamuoyuna saygılarımızla
Galatasaray Spor Kulübü"

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)