BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray, Falcao transferinde mutlu sona ulaştı----

Galatasaray, Falcao transferinde mutlu sona ulaştı

Galatasaray, Falcao transferinde mutlu sona ulaştı
31 Ağustos 2019 - 20:44 www.finansgundem.com

Yılan hikayesine dönen Radamel Falcao transferinde Galatasaray mutlu sona yaklaştı. Monaco ile anlaşmaya varan Galatasaray, Kolombiyalı yıldızı İstanbul'a getiriyor. Galatasaray'ın Falcao ile yaptığı sözleşmenin detayları da ortaya çıktı

Galatasaray’ın uzun zamandır transfer etmek için çabaladığı, Monaco’nun ligde oynadığı ilk üç maçta kadroya alınmayan Radamel Falcao transferi tamamlandı. Monaco Kulübü ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, Radamel Falcao transferini bitirdi.

Radamel Falcao ile görüşmelere ilk başlanan zamanlarda Galatasaray Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak ile birlikte çekilmiş fotoğrafı sosyal medyaya düşen, bu gelişmeden sonra Monaco’nun bonservis bedeli istemeye başladığı Radamel Falcao için Galatasaray’ın, bonservis bedeli ödemeden anlaşma sağladığı öğrenildi. Galatasaray’ın, Monaco’ya sonraki satıştan yüzde 50 pay vereceği belirtildi.

Galatasaray, Radamel Falcao ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. 33 yaşındaki yıldız golcü yıllık 5 milyon Euro+bonuslar karşılığında Galatasaray’a “Evet” dedi.

Radamel Falcao, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde tur atlaması durumunda ise 1.5 milyon Euro daha kazanacak. (Mesut Yıldırım / Sözcü)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)