BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray-Atletico Madrid maçı iptal edildi----

Galatasaray-Atletico Madrid maçı iptal edildi

Galatasaray-Atletico Madrid maçı iptal edildi
01 Ağustos 2016 - 23:47 www.finansgundem.com

Galatasaray ile Atletico Madrid arasında 6 Ağustos'ta oynanması planlanan hazırlık maçı iptal oldu. Madrid ekibi güvenlik gerekçesiyle Türkiye'ye gelmeyeceğini Galatasaray yetkililerine bildirdi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 6 Ağustos'ta Türk Telekom Arena'da Atletico Madrid'i ağırlayacak Galatasaray, Madrid cephesinden gelen kararla şoka uğradı.

Diego Simeone'nin çalıştırdığı Atletico Madrid, 15 Temmuz'daki darbe girişiminden sonra, güvenlik endişesi duyulması nedeniyle Sarı-Kırmızılı yönetime Türkiye'ye gelmeyeceğini bildirdi.

Daha önce Galatasaray yönetiminden güvenlik garantisi isteyen Atletico Madrid, futbolcuların da ısrarıyla son kararını maça gelmemek olarak verdi.

Bu gelişme sonrası Sarı-Kırmızılıların tüm planları alt üst oldu. 13 Ağustos'ta Beşiktaş'a karşı oynanacak Süper Kupa öncesi ciddi bir prova olarak gördüğü Atletico Madrid'e karşı takımın son durumunu göremeyecek Jan Olde Riekerink, başka bir takımla maç ayarlanması için yönetime rapor sundu.

Sarı-Kırmızılı yönetim, Atletico Madrid'in son dakikada verdiği bu karar sonrası yeni bir hazırlık maçı için takım arayışlarına başladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)