BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray - AGÜ maçı ertelendi----

Galatasaray - AGÜ maçı ertelendi

Galatasaray - AGÜ maçı ertelendi
12 Nisan 2016 - 20:09 www.finansgundem.com

Galatasaray ile Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) arasında bugün saat 19.00'da oynanması gereken Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final karşılaşması, ertelendi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşma öncesi Galatasaray Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) başvurarak, bazı oyuncularının gıda zehirlenmesi geçirdiğini bildirdi ve maçın ertelenmesini talep etti.

Sarı kırmızılıların talebini değerlendiren TBF, önce ret cevabı verdi. Bunun üzerine Galatasaray ve AGÜ takımları ile hakemler karşılaşmanın oynanacağı salona geldi. Saat 19.00'da maçın başlaması gerekirken, 19.01'de TBF yetkilisi takımlara ve hakemlere maçın ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi.

Karşılaşmanın tarihi daha sonra belirlenecek.

YALÇINKAYA: SON ANA KADAR UĞRAŞTIK
Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Ömer Yalçınkaya, olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Federasyon erteleme talebimizi önce reddetti. Ancak biz son ana kadar uğraştık, oyuncularımızın gıda zehirlenmesi geçirdiğini ve oynayamayacak durumda olduğunu bildirdik" dedi.

Sarı kırmızılı takımda Nevriye Yılmaz, Cansu Köksal, Dubjlevic, Martinez ve Wauters'ın zehirlenme sorunu yaşadığı belirtildi.

GALATASARAY YENİLİRSE ELENİYOR
Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda cumartesi günü oynanan ilk mücadelede AGÜ'ye 67-55'lik skorla mağlup olan ve 2'de bitecek seride 1-0 geriye düşen Galatasaray, ikinci maçı kaybetmesi halinde play-off'a veda edecek. Sarı kırmızılılar mücadeleyi kazanırsa seri cuma günü Kayseri'de oynanacak son maça taşınacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)