BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiG7'de en fazla Japonya büyüdü----

G7'de en fazla Japonya büyüdü

G7'de en fazla Japonya büyüdü
20 Mayıs 2014 - 22:32 www.finansgundem.com

OECD'nin raporuna göre, G-7 ülkeleri içinde bu yılın ilk çeyreğinde en hızlı büyüyen ülkeler Japonya, Almanya ve İngiltere oldu

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) verilerine göre, G-7 ülkeleri içinde bu yılın ilk çeyreğinde en fazla büyümeyi Japonya, Almanya ve İngiltere gerçekleştirdi.

Merkezi Paris’te bulunan OECD tarafından son yayımlanan verilere göre, Japonya ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,5 büyüdü. Avrupa Birliği'nin (AB) güçlü ekonomilerinden Almanya ve İngiltere'de ise büyüme oranları, 2014 yılı ocak-mart döneminde yüzde 0,8 oldu.

 G-7’nin önemli ülkelerinden ABD ve Fransa, bu yılın ilk çeyreğinde hemen hemen hiç büyüme sağlayamazken, İtalya ekonomisi yüzde 0,1 küçüldü.

Aynı dönemde OECD ülkelerinde ekonomik büyüme hızı yüzde 0,4 olurken, bu oran 28 üyeli AB’de yüzde 0,3, 18 üyeli Avro bölgesinde ise yüzde 0,2 olarak belirlendi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)