BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemG7 aile fotosu çekiminde öpücük yağmuru----

G7 aile fotosu çekiminde öpücük yağmuru

G7 aile fotosu çekiminde öpücük yağmuru
26 Ağustos 2019 - 15:25 www.finansgundem.com

G7 aile fotoğrafı çekimi sırasında zirvenin evsahibi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un ABD Başkanı Donald Trump'a yaptığı 'İran sürprizini' bile unutturan sahneler yaşandı.

Macron'un İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'i zirveye çağırıp görüşmesinin gerisinde onayı bulunmadığı anlaşılan Trump, aile fotoğrafı çekimi sırasında Fransa first ladysi ile samimi pozlar verdi. Hatta Brigitte Macron'un parmak uçlarında yükselip Trump'ın yanağına kondurduğu öpücük 'kocasının yaramazlığını' affettirme girişimi olarak yorumlandı. 

2017'deki ilk karşılaşmalarında kocasından 24 yaş büyük olan Brigitte Macron'a "Çok iyi durumdasın... Güzel" demiş olan Trump, diğer yandan her fırsatta eleştirdiği ve aralarında soğuk rüzgarlar estiğini her pozda belli ettiği Almanya Başbakanı Angela Merkel'le de sürpriz yakınlaşma yaşadı.

Aile fotoğrafı çekimi sırasında iki liderin birbirlerine dudaktan öpüşecek gibi uzanmaları, Trump'ın Merkel'i yanaktan öpmesiyle sonuçlandı. 

Ancak ABD first ladysinin (FLOTUS) medya ve kamuoyunda 'yakışıklı, seksi' olarak kabul gören Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile verdiği pozlar, bunları bile gölgede bıraktı.

Sarah Burton tasarımı, Alexander McQueen markalı kırmızı elbisesiyle gözleri kamaştıran eski top model Melania Trump'ın (49) eşi ile el ele çıktığı podyumda gözlerini Justin Trudeau'dan alamaması dikkat çekti.

Melania Trump'ın kocasının sinirli çıkışlarının zaman zaman hedefi olmuş Kanada Başbakanı'na şuh bir bakış atarak yanaktan verdiği öpücük, medya ve sosyal medyada 'pembe roman kapağına yakışır',  'Trudeau Melania'nın G7 noktasını buldu' esprileriyle karşılandı.  

73 yaşındaki Donald Trump ise o sırada yere bakar ve eşiyle Trudeau arasındaki paslaşmayı fark etmez gözüktü. 

ABD first ladysi, Trump ailesinden Trudeau'ya şuh bakışlar atan ilk kadın değil.

Donald Trump'ın 37 yaşındaki, evli ve üç çocuklu kızı Ivanka'nın, Şubat 2017'de Beyaz Saray'da ağırladıkları Trudeau'ya bakışları ve davranışları, evli ve üç çocuk babası Kanada Başbakanı'na 'vurulduğu' yorumlarını beraberinde getirmişti.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)