BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFüze saldırısı Hariri'ye mi yapıldı----

Füze saldırısı Hariri'ye mi yapıldı

Füze saldırısı Hariri'ye mi yapıldı
29 Haziran 2020 - 10:38 www.finansgundem.com

Lübnan eski Başbakanı Saad Hariri’nin Medya Ofisi, eski Başbakan’ın 17 Haziran’da Bekaa Vadisi’ne yaptığı ziyaret esnasında bir ‘güvenlik olayı’ yaşandığını doğruladı

Al Hadath kanalı, Hariri’nin iki hafta önce Bekaa Vadisi’ne yaptığı ziyaret sırasında konvoyunun yaklaşık 500 metre yakınına füze düştüğünü iddia etmişti.

Eski Başbakan’ın Medya Ofisi, söz konusu iddia hakkında yorum yaparak, bunların ‘genel olarak doğru’ olduğunu ifade etti.

Açıklamada, Hariri’nin bölgedeki patlama ile ilgili güvenlik hizmetlerine aynı gün bilgi verdiği ancak konvoy herhangi bir saldırıya maruz kalmadığı için konuyu gizlemek ve yetkili güvenlik servislerinin yapacağı soruşturmanın sonuçlarını beklemek amacıyla kamuoyuna açıklamadığı bildirildi.

Lübnan merkezli LBC kanalı da, ön verilere göre gelen patlama sesinin otoyola yakın bir mesafede uçan bir uçağın yakıt deposunun patlamasından kaynaklandığını öne sürdü.

Konuyla ilgili soruşturmanın 10 gündür devam ettiği ifade edilen haberde, olayın bir füze düşmesi, bir uçağın yakıt deposunun patlaması veya Hariri’nin konvoyunun kasıtlı olarak hedef alınıp alınmadığına ilişkin kesin sonucun bugün açıklanacağı belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)