BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFreni patlayan araç TIR'ın altına girdi: 4 yaralı----

Freni patlayan araç TIR'ın altına girdi: 4 yaralı

Freni patlayan araç TIR'ın altına girdi: 4 yaralı
29 Mayıs 2020 - 06:18 www.finansgundem.com

Seyir halinde iken freni patlayan hafif ticari araç aynı yönde giden TIR'ın altına girdi. Kazada 4 kişi yaralanırken Ankara-İzmir D 300 karayolu İzmir istikameti bir süre trafiğe kapandı

Manisa'nın Kula ilçesinde seyir halindeki hafif ticari araç, frenin patlaması sonucu önünde giden ve yavaşlayan TIR'ın altına girdi. Kazada hafif ticari araçta bulunan 4 kişi yaralandı. 

Kaza, saat 22.00 sıralarında İzmir-Ankara D 300 kara yolu STR Dinlenme Tesisleri yakınlarında meydana geldi. Uşak'tan İzmir istikametine seyir halinde olan Hüseyin Demirer (23) yönetimindeki 45 SC 8014 plakalı hafif ticari araç, aynı yönde seyir halindeyken freni patladı. Aracı durduramayan Demirer, önünde seyir halinde olan ve yavaşlayan Ercüment Özdemir idaresindeki 01 DOZ 90 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada ön kısmı TIR'ın altına giren hafif ticari aracın sürücüsü Demirer ile yanında bulunan Hatice Gökdemir (27), İclal Gökdemir (6) ve Miray Gökdemir (2) ağır yaralandı.



Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis, jandarma ve karayolları ekibi sevk edildi. Otomobilin sağ ön koltuğunda sıkışan Hatice Gökdemir, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kula İtfaiye Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, ilk tedavilerinin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza nedeniyle İzmir-Ankara D 300 karayolunun İzmir istikametinde trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)