BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransız gazeteci Ukrayna'da öldürüldü----

Fransız gazeteci Ukrayna'da öldürüldü

Fransız gazeteci Ukrayna'da öldürüldü
30 Mayıs 2022 - 19:00 www.finansgundem.com

Rus ordusunun, Ukrayna'nın Luhansk bölgesinde sivillerin tahliye edileceği aracı hedef almasının ardından bir Fransız gazeteci hayatını kaybettiği belirtildi

Rusya'nın Ukrayna'da saldırıları devam ediyor. Rus güçleri son olarak Ukrayna'nın Luhansk bölgesinde sivilleri tahliye edecek aracı vurdu. Ukrayna basınının haberine göre bölgede tahliye haberi yapan Fransız gazeteci de Rus askerlerinin saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Saldırının ardından açıklama yapan Luhansk Valisi Sergey Gayday, "Bugün zırhlı tahliye aracımız bölgeden 10 sivili alacaktı. Tahliye sırasında Rus askerleri saldırdı. Bir Fransız gazeteci boynundan yaralanarak hayatını kaybetti. Bir polis memuru da kaskı sayesinde kurtuldu. Tahliyeyi resmi olarak durduruyoruz" dedi.

Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna da Fransız gazetecinin öldürüldüğünü doğrulayarak "Fransa bir an önce soruşturma açılmasını talep ediyor" dedi.

Rusya: Ukrayna'da 183 uçak ve 128 helikopter yok ettik

 

Ukrayna’nın doğusundaki Donbas'ta çatışmalar artıyor

 

Fransız bakan Colonna Ukrayna'da

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)