BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransız devlet TV'sinde Erdoğan tartışması----

Fransız devlet TV'sinde Erdoğan tartışması

Fransız devlet TV'sinde Erdoğan tartışması
24 Mart 2021 - 15:00 www.finansgundem.com

Fransız devlet televizyonu France TV'deki programda 2 saate yakın Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuldu. Programda Türkiye ve Avrupa ilişkileri gündeme alınırken Erdoğan'ın Avrupa'ya meydan okuduğu belirtildi.

Fransız devlet televizyonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışması yaşandı. France TV'nin, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili hazırladığı özel dosya yayınlandı. Programla ilgili bir hafta boyunca gazetelerde ilanlara yer verilirken, radyolar ve televizyonlarda programın tanıtımı paylaşıldı.

Programın bir bölümünde 1.5 saatlik "Erdoğan: Avrupa'ya meydan okuyan Sultan" adlı dosyaya yer verildi. Belgesel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "son aylarda giderek gerginleşen" Avrupa Birliği (AB) ve Fransa ile ilişkilerini mercek altına aldı.

Söz konusu yapımda, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin görüşlerine yer verildi. Macron ve Sarkozy, Türkiye'nin jeopolitiğine ilişkin vizyonlarını sundu.

Programda görüşlerini paylaşan Le Figaro'nun İstanbul muhabiri Delphine Minoui, "Avrupa zirvesi yaklaşırken her iki tarafta da yatıştırma arzusu var, ancak iki taraf arasında devam eden bir iletişim savaşı da var" dedi. (Yeni Şafak)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel ile görüştü

Erdoğan, İtalya Başbakanı Draghi ile görüştü

Erdoğan'dan AB'ye sert Yunan mesajı

AB ve ABD safları sıklaştırıyor

Erdoğan: 75 kişilik MKYK ile yola devam edeceğiz

Erdoğan, uluslararası anlaşmalara ilişkin 10 kanunu onayladı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)