BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFransız Decathlon’dan alışveriş yaparken dikkat!----

Fransız Decathlon’dan alışveriş yaparken dikkat!

Fransız Decathlon’dan alışveriş yaparken dikkat!
06 Haziran 2022 - 10:21 www.finansgundem.com

Marmara Forum AVM’deki Decathlon Merter Turksport mağazasından yapılan alışverişin akıbeti bilinmiyor! Müşteri ne parasını ne de ürününü alabiliyor.

Birçok farklı markanın spor ekipmanlarının bir arada bulunduğu Fransa merkezli uluslararası mağaza zinciri sıradan bakkalların bile yapmayacağı mağduriyet yaşatıyor. Mağazada olmayan ürün için müşteri internet üzerinden sipariş vermeye yönlendiriliyor. İnternet alışverişinde hata olunca kioskta ödeme yapmaya yönlendiriliyor ve “Siparişiniz en geç bir hafta içerisinde adresinize teslim edilecek” deniliyor.

Kiosktan ödeme yaptıktan bir süre sonra ise ‘siparişiniz iptal edildi’ diye bir mesaj geliyor. Bu konuyla ilgili bilgi almaya gittiğinizde ise Marmara Forum Decathlon mağazasındaki müşteri temsilcileri “Konunun bizimle bir ilgisi yok. Müşteri iletişim merkezini arayın” diyerek tersliyor. “Zaten bu saatte kapanmıştır siz de arasanız ben de arasam bilgi alamazsanız” diyen müşteri temsilcisi, müşterinin “Parasını ödediğim ve ürünleri alamadığım alışverişimin akıbetini öğrenmek istiyorum. Bu alışverişi bu mağazadan yaptım kayıtları yok mu, sistemde görünmüyor mu?” şeklindeki talebine agresif yanıtlar vererek tartışmaya giriyor.

Aradan bir süre geçtikten sonra müşteri iletişim merkezi arandığında ise uzun bir süre bekledikten sonra “Ödemenizi görebiliyoruz. Ancak internet alışverişi olmadığı için daha fazla detay göremiyoruz. Yetkililere iletildi. Size en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır” deniliyor. Decathlon Merter Turksport mağazasından yapılan alışverişin akıbeti bilinmiyor. Müşteri temsilcisi “Bizimle ilgili değil, müşteri iletişim merkezin arayarak telefonla bilgi alabilirsiniz” diyor. Müşteri iletişim merkezi ise “İnternet alışverişi olduğu için biz detay göremiyoruz” diyor.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kürşat08 Haziran 2022 10:13

    Marka yasatmiyor da kim Yaşatıyor o zaman? Parasını vermişim ortada ürün yok diyor adam. Bide sipariş iptal etmiş. Kim odeyecek parasını Carrefour mu?? Decathlon internet sitesini yapmayı becersin önce. Rezalet bı sitesi var. Bende alacaktım ki sitenin dandikligine guvenmedim kart bilgilerin calinmasin diye. Tüketici hakları diye bı yer var. Şikayetini yapıyorsun hiç ugrasmiyorsun onlar gelip seni bulup paranı geri veriyor.

  • Ali Sinan Varlık07 Haziran 2022 22:03

    2017 öncesi Bakırköy'de otururken bir kaç kere alışveriş yaptım. Döviz artmamasına rağmen büyük çoğunluğunun Güneydoğu Asya ülkelerinde neredeyse bedavaya ürettirildiği ürünleri nasıl fahiş fiyatlarla sattıklarını gördüm. Aldığınız bir tişörtün bir ay içerisinde 15 liradan 45 liraya çıktığını, 35 liralık minik bir portatif sehpanın 75 liraya çıktığını gördüm o zaman! Korkunç fırsatçı ve kazıkçı bir firma!

  • Ahmet06 Haziran 2022 23:46

    Geçenlerde onlime sipariş verdim. Benzer sıkıntıları yaşadım ben de. Haberin karşıma çıkmasına şaşırdım açıkcası. Ama şu kadarını söyliyim Allah belamı verseydi de online alışveriş yapmasaydım öyle söyliyim. 1500tl harcadım, param ne zaman iade olacak, ne yapacaklar belli değil.

  • Guest06 Haziran 2022 20:38

    Bu tarz durumlar birçok markada olabiliyor. Personel hatası yanlış yönlendirme söz konusu gibi gözüküyor. Tabiki kurumsal firmalarda böyle şeyler olmaması lazım ancak ne kadar kurumsal olursa olsun sonuçta insan faktörü var. Ancak şikayet sitesi gibi bu tarz haber yapılması banada doğru gelmedi.

  • Bülent Günçe06 Haziran 2022 15:24

    Haberin sunumu yanlış, bir markayı karalamaya yönelik, üstelik bu haberin bu siteyle bağlantısı ne, onu da anlamış değilim? Tamamen bireysel bir şikayeti burada marka adı kullanarak sanki marka bu sorunu yaşatıyor gibi anlatmışsınız. Ben açıkçası doğru bulmadım.