BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFransa'yı sarsan skandal iddia----

Fransa'yı sarsan skandal iddia

Fransa'yı sarsan skandal iddia
30 Mart 2013 - 09:44 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Hollande’ın Fransız aktris Julie Gayet ile gizli aşk yaşadığı iddiası sosyal medyayı alt üst etti

Fransa’da geçen yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanan ancak son 1 yıl içinde destek oranı dibe vuran “Bay Normal” lakaplı Francois Hollande hakkında şimdi de “Sevgilisi Valerie Trierweiler’in üstüne metres tuttuğu” iddia edildi. 58 yaşındaki Hollande, 4 çocuğunun annesi olan 30 yıllık hayat arkadaşı Segolene Royal’den 2007 yılında ayrılmış ve birkaç ay gibi kısa bir süre içinde ‘Rotweiller’ lakaplı gazeteci Valerie Trierweiler ile birlikte olmaya başlamıştı. 
Elysee Sarayı’na taşındıktan sonra eski hayat arkadaşı Royal ve yeni sevgilisi arasındaki sorunlarla uğraşmak zorunda kalan Hollande’ın bir yıldır Fransız aktirs Julie Gayet ile metres hayatı yaşadığı öne sürüldü. Fransız blog sitelerine bomba gibi düşen habere göre, Hollande, evli ve iki çocuk annesi olan 40 yaşındaki Gayet ile ilişkisi olduğunu Elysee Sarayı’nda verdiği bir akşam yemeğinde bizzat itiraf etti. Bir blogger, Hollande’nin aşırı kıskanç olan sevgilisi Trierweiler yüzünden Gayet ile çok fazla görüşememekten yakındığını yazdı. Hollande’ın sözcüsü iddiaları sert bir dille yalanlayarak, “Bu haberlerin hepsi temelsiz” açıklamasında bulundu.
Fransız sinemasının önde gelen isimlerinden birisi olan ve 50’den fazla filmde rol alan Gayet de büyüyen aşk dedikodusu yüzünden yasal yollara başvurdu. Gayet’in avukatı Vincent Toledano, müvekkilinin suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)