BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFransa’nın Bordeaux kentinde açık hava etkinliklerine yasak----

Fransa’nın Bordeaux kentinde açık hava etkinliklerine yasak

Fransa’nın Bordeaux kentinde açık hava etkinliklerine yasak
17 Haziran 2022 - 15:10 www.finansgundem.com

Fransa’da aşırı sıcaklar yüzünden Bordeaux ve çevresinde açık hava etkinlikleri ile klimasız kapalı mekanlardaki etkinlikler yasaklandı.

Yetkililer, 18 Haziran direniş çağrısı etkinleri dahil konserler ve büyük toplanma etkinliklerinin bugün itibarıyla iptal edildiğini, düğün gibi özel kutlamalar için ise herhangi bir yasak getirilmediğini duyurdu.

Meteoroloji departmanı, Kuzey Afrika üzerinden gelen bir sıcak hava kütlesinin yol açtığı şiddetli ve erken bir sıcak hava dalgasının etkili olmaya başladığını açıkladı.

Yarın hava 41-42 derece olacak

Ülkenin birçok bölgesinde sıcaklıklar bu yıl içinde ilk kez 40 dereceye ulaştı. Yarın hava sıcaklığının 41-42 dereceye çıkması bekleniyor.

Fransa Başbakanı Elisabeth Borne, dün, bazı güney bölgelerinin kırmızı alarm altına alındığı ve acil durum önlemleri alınmaya başladığını bildirmişti.

Orman yangınları çıkıyor

Bu hafta sıcak havanın etkisini göstermesinin ardından, bazı bölgelerde orman yangınlarının başladığı ve Lozere bölgesindeki yangınlarda 70 hektarlık alanın küle döndüğü belirtildi. İspanya’da sıcaklıklar 43 dereceye çıkacak İspanya meteoroloji servisi ise hafta sonu sıcaklıkların 43 dereceye ulaşmasının beklendiğini duyurdu.

Ülkede bu hafta hava sıcaklığının 40 dereceye ulaşmasıyla üç farklı noktada orman yangını çıktı. Katalonya özerk bölgesinin itfaiye teşkilatı tarafından yapılan açıklamaya göre Baldomar, Corbera d'Ebre ve Castellar Ribera kasabalarındaki yangınlarda şu ana kadar bin 600 hektarlık alan kül oldu. 

Kansas'ta aşırı sıcaktan en az 2 bin sığır telef oldu

İngilizler yılın en sıcak gününde sahile koşuyor!

İspanya'da 20 yılın en sıcak haziran ayı

IRFC ve C40 Kentleri: Sıcak hava ölümcül hale gelecek

ABD'de hava sıcaklıkları 100 milyon kişiyi etkileyecek

91 yılın sıcaklık rekoru: Avrupa ülkesi kavruluyor!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)