BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiFransa’nın 2021 büyüme hedefi yüzde 6----

Fransa’nın 2021 büyüme hedefi yüzde 6

Fransa’nın 2021 büyüme hedefi yüzde 6
20 Mart 2021 - 22:32 www.finansgundem.com

Fransa, Paris ve diğer bölgelerde yeni tip korona virüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla yeni kapanma önlemlerini hayata geçirdi. Buna rağmen Fransa, bu yıl yüzde 6 büyüme hedefliyor

Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire, France Inter radyosuna verdiği demeçte, “2021'de yüzde 6 büyüme hedefliyoruz. Kısıtlamaları kaldırdığımız an, iyileşme kabiliyetimiz olağanüstü hale geliyor” dedi.

Bugün, Fransız nüfusunun yaklaşık üçte birini etkileyen yeni bir kısıtlama programı uygulandı. Dört haftalık bir süre boyunca yürürlükte olan yeni tedbirler kapsamında, önceki kapanışlardan farklı olarak gerekli işyerleri ve okullar kapılarını açık tutmaya devam edecek.

Fransa'da Ocak ayı ortasından itibaren gece sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Buna rağmen virüsün bulaşma oranı ve hastanelerin üzerindeki baskı artıyor.

Diğer Avrupa ülkelerinde olduğu gibi, Fransa’da da korona virüs aşılarının yapılması sonrasında vaka artış hızında görece bir yavaşlama oldu.

Fransa'da kapsamlı karantina

 

Bulgaristan'da casus krizi

 

Yabancılar Kırım’da toprak sahibi olamayacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)