BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'dan Rus gübresi açıklaması----

Fransa'dan Rus gübresi açıklaması

Fransa'dan Rus gübresi açıklaması
19 Eylül 2022 - 20:54 www.finansgundem.com

Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna, Rus tahılına ve gübresine yönelik hiçbir yaptırım olmadığını, finansal mekanizmaların ihracatı mümkün kıldığını söyledi

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu görüşmeleri kapsamında New York'ta bulunan Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna, düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Colonna, AA muhabirinin Rusya'dan gübre ihracatının önünde herhangi bir engel olup olmadığı sorusuna, "Rus propagandasını dinlemeyin, gerçeklere bakın. Ne Rus gıda ürünleri ne de gübresine yaptırım uygulanıyor. Finansal mekanizmalar yasal bir şekilde ihracatı mümkün kılıyor." yanıtını verdi.

"İran ile nükleer müzakerelerde fırsat penceresi kapanıyor"

Colonna, İran'a nükleer anlaşmaya geri dönülmesi için martta bir teklif götürdüklerini ancak Tahran'dan bu teklife hala olumlu bir yanıt alamadıklarını söyledi.

Fransa Dışişleri Bakanı, "Fırsat penceresi kapanmak üzere. Masada bundan daha iyi bir teklif olmayacak ve karar vermek İran'a kalmış." dedi.

Avrupa'da yeterli miktarda gübre kalmadı

 

Putin'den 'gübre' jesti

 

Mazot ve gübre desteği 6 ay öne çekilecek

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)