BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'dan Ortadoğu'ya deniz filosu----

Fransa'dan Ortadoğu'ya deniz filosu

Fransa'dan Ortadoğu'ya deniz filosu
14 Temmuz 2016 - 03:35 www.finansgundem.com

Charles de Gaulle uçak gemisinin önderliğinde Fransız donanmasına ait bir deniz filosunun IŞİD ile mücadele için bölgeye gideceği açıklandı. Hollande,. "Bize saldıranlara karşılık vereceğiz" dedi

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Charles de Gaulle uçak gemisinin önderliğinde donanmaya ait bir deniz filosunun, terör örgütü IŞİD ile mücadele için sonbaharda Ortadoğu’ya gönderileceğini açıkladı.

Savunma Bakanlığında düzenlenen bir davette konuşan Hollande, ‘’Charles de Gaulle uçak gemisinin de içinde olduğu bir deniz savaş filosu sonbaharda IŞİD'e karşı düzenlenen operasyonlarda bölgede görev yapacak. Çünkü, geçen yıl ocak ve kasım ayında bize saldıranlara bizim de gereken karşılığını vermemiz gerekir.’’ dedi.

Fransa’nın Irak’ta IŞİD'e karşı mücadele eden düzenli birliklere daha fazla destek sağlayacağını kaydeden Hollanda, burada savaşan Irak askerlerine danışman olarak yardımcı olmak için daha fazla Fransız askerinin bölgeye gönderileceğini belirtti. Hollande, Irak ordusuna danışmanlık yapacak Fransız askerlerinin Musul’un terör örgütünden geri alınmasına katkı sağlamak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Paris’i 13 Kasım 2015’te kana bulayan terör saldırılarının hemen ardından Fransa ilk kez Charles de Gaulle savaş gemisini, IŞİD ile mücadeleye katkı sağlamak için bölgeye göndermişti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • realite14 Temmuz 2016 09:39

    arkadaş şehit olan bizim asker polis ve vatandaşımız..vatanından olan veya katledilen ortadoğulu..patlayan bombalar bizde ve ortadoğuda..siz neyin gemisini gönderiyosunuz daha..kimi savunuyosunuz..tavşan kaç tazı tut oynamayın artık !