BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'daki salgının kaynağı haberlerinde Macron detayı----

Fransa'daki salgının kaynağı haberlerinde Macron detayı

Fransa'daki salgının kaynağı haberlerinde Macron detayı
29 Mart 2020 - 22:17 www.finansgundem.com

Fransa'da salgının yayılmasıyla ilgili iddialar art arda geldi. Mulhouse'daki Evanjelik ayinine katılanların virüsü ülke geneline yaydığı haberinin ardından Cumhurbaşkanı Macron'un da ayinlerin olduğu sırada kentte bulunduğu ortaya çıktı

Aralık ayında Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını, Avrupa ve ABD'de şiddetini sürdürüyor. 2 binden fazla insanın virüs nedeniyle hayatını kaybettiği Fransa'da salgın sağlık sistemini çökertti.

Salgının ülkede birden bire bu kadar çok yayılmasıyla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. 17-21 Şubat tarihlerinde Mulhouse kentinde yapılan Evanjelik Kilisesi'nin ayinine katılan 2 bin kişinin virüsün ülke genelinde yayılmasında büyük rol oynadığı öne sürüldü. 

İşte bu iddialar arasında Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron detayı dikkat çekti. 

Kamu yayıncısı France Info'nun haberine göre Cumhurbaşkanı Macron da 18 Şubat'ta Mulhouse'ta idi.

Macron'un kilesinin de bulunduğu mahallede kendisini karşılayanlarla selamlaşarak, bir süre sohbet ettiği vurgulandı. Ayine katılmayan ancak o karşılamada Macron'la tokalaşan bir kadının testinin pozitif çıktığı ve kendisini tedavi eden doktora "Macron'un yakınındaydım. Elini sıktım ve ertesi gün hasta oldum" dediği kaydedildi.

Evanjelist kilisesi virüsü yaydı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)