BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'da sağcı aday hakkında Putin iddiası----

Fransa'da sağcı aday hakkında Putin iddiası

Fransa'da sağcı aday hakkında Putin iddiası
03 Mart 2022 - 09:15 www.finansgundem.com

Fransa’da aşırı sağcı cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen'in, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le tokalaştığı fotoğrafının yer aldığı kampanya broşürlerinin imha edilmesini istediği iddia edildi.


Fransız Liberation gazetesinde yer alan bilgiye göre sağcı aday henüz dağıtılmamış broşürlerin de imhasını talep etti. Aşırı sağcı adayın, Avrupa'da Putin'e yönelik yükselen tepkilerden çekindiği için kampanya ekibine bu istekte bulunduğu öne sürüldü. Le Pen’in ekibi ise iddiaları yalanladı.

Le Pen: Ukraynalı mülteciler ağırlanmalı

BFMTV kanalına konuk olan Le Pen, Ukrayna'daki savaş nedeniyle Fransa'ya sığınmak isteyen Ukraynalı mültecilerin ağırlanması gerektiğini belirtti.

Aşırı sağcı aday, Macaristan ve Polonya başbakanlarına, Fransa’ya gelmek isteyen Ukraynalı mültecilere ulaşım desteği sağlanmasıyla ilgili atılan adımları destekleyeceğini ilettiğini belirtti.

Sıırdaki çifte standarda destek verdi

Suriyeli ve Afgan mülteciler ile Ukraynalı mültecilere yönelik tutumunda, Müslüman Hıristiyan ayrımı gibi çifte standart olup olmadığı sorusu yöneltilen Le Pen, farklı tutumunu, Ukrayna'nın bir Avrupa ülkesi olmasıyla gerekçelendirdi.

2017’de Rusya ziyareti esnasında Putin ile tokalaşırken çekildiği fotoğrafın anımsatılması üzerine Le Pen, “Vladimir Putin haksız, kırmızı çizgiyi aştı. Ukrayna'ya saldırdı, ülkenin sınırlarını ve egemenliğini ihlal etti. Bu kabul edilemez" diye konuştu.

Çin, Rusya'nın askeri saldırısını kınamadı

 

İnsanlık yerin altında: Kiev'in metrolarından görüntüler...

 

Japonya artan petrol fiyatlarına karşı harekete geçti

 

Bulgaristan'da 2 Rus diplomat 'istenmeyen kişi' ilan edildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)