BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'da polis, aşı karşıtlarına göz yaşartıcı gazla müdahale etti----

Fransa'da polis, aşı karşıtlarına göz yaşartıcı gazla müdahale etti

Fransa'da polis, aşı karşıtlarına göz yaşartıcı gazla müdahale etti
12 Şubat 2022 - 17:11 www.finansgundem.com

Fransa'nın başkenti Paris’te polis ünlü Şanzelize Caddesi üzerindeki aşı karşıtı göstericilere göz yaşartıcı gazla müdahale etti.

Fransa'da Kanada'daki aşı zorunluluğu karşıtlarından ilham alan “Özgürlük Konvoyu” yetkililerin engelleme çabalarına rağmen başkent Paris'e girerken, polis ünlü Şanzelize Caddesi üzerindeki göstericilere göz yaşartıcı gazla müdahale etti.

Polis yetkilileri Paris'e girmek isteyen göstericilere ait 500 aracı durdurduklarını ve birçok kişiye ceza yazıldığını belirtirken, Özgürlük Konvoyu'ndan birçok araç giriş yasağına rağmen başkente ulaştı.

Protestocular taşıyan araçların girişiyle Paris'teki bazı yollar tıkandı. Kentin güneyinde silah ve gaz maskesi taşıyan beş kişi de gözaltına alındı.

Paris’te eylemlere hazırlık için binlerce polis konuşlandırılırken ana yollarda kontrol noktaları oluşturulmuş, meydanlara zırhlı araçlar yerleştirilmişti.

Protestocular arasında 2018-2019 yıllarında ülkeyi sarsan hükümet karşıtı Sarı Yelekliler hareketi ve aşırı sağcı grupların üyeleri de yer alıyor.

Nisanda yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, aşı karşıtı gösterilerin daha da büyümesini engellemeye çalışıyor.
(Sözcü)

Aşı karşıtlarının konvoyu Paris’i alarma geçirdi

Kanada’da aşı karşıtlarına sert sözler!

Fransa, Kovid-19 testi zorunluluğunu kaldırdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)