BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'da orduya hükümete başkaldırı çağrısı emekli jandarma tutuklandı----

Fransa'da orduya hükümete başkaldırı çağrısı emekli jandarma tutuklandı

Fransa'da orduya hükümete başkaldırı çağrısı emekli jandarma tutuklandı
17 Ağustos 2021 - 01:34 www.finansgundem.com

Fransa'da, orduya hükümete itaatsizlik çağrısı yapan "Fransa Ulusal Geçici Konseyi" (CNT) adlı hareketin üyesi, emekli jandarma tutuklandı.

Franceinfo'nun haberine göre, Stan olarak da bilinen Christian Maillaud adlı 53 yaşındaki emekli jandarma, cuma günü Loire bölgesindeki Sorbiers kentinde gözaltına alındıktan sonra bugün, suç örgütü kurma ve orduyu isyana teşvik suçları yöneltilerek tutuklandı.

Cusset savcısı Eric Neveu, Maillaud'un kendisine yöneltilen suçlamaların farkında olduğunu, CNT üyesi olduğunu ve yeni bir yönetim sistemi kurmak istediğini belirtti.

Sözde pedofili kurbanı çocukları kurtarma girişimi nedeniyle girdiği hapisten geçen kasım ayında çıkan Maillaud, aralık ayından bu yana "seçilmiş görevlilere, askerlere ve hakimlere CNT'ye mektuplar göndererek askeri isyana teşvik etmekle suçlaması"yla aranıyordu.

Maillaud, orduya hükümete karşı başkaldırı çağrısı yapan CNT adlı oluşumun aralık ayından bu yana tutuklanan 4. lideri oldu.

Fransa'da Kovid-19 yasasına protesto

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)