BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'da Kovid-19 testi pozitif çıkan kulüp doktoru intihar etti----

Fransa'da Kovid-19 testi pozitif çıkan kulüp doktoru intihar etti

Fransa'da Kovid-19 testi pozitif çıkan kulüp doktoru intihar etti
05 Nisan 2020 - 23:48 www.finansgundem.com

Fransız medyasında yer alan habere göre, korona virüs testi pozitif çıkan Reims'te kulüp doktoru olarak görev yapan Bernard Gonzalez, bir mektup bırakarak intihar etti

Fransa Lig 1 ekiplerinden Reims'te kulüp doktoru olarak görev yapan Bernard Gonzalez'in, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından intihar ettiği iddia edildiği belirtildi.

Fransız medyasında yer alan habere göre, koronavirüs testi pozitif çıkan Reims'te kulüp doktoru olarak görev yapan Bernard Gonzalez, bir mektup bırakarak intihar etti.

Gonzalez'in ölüm haberinin gelmesinin ardından Reims Kulübü de kulüp doktoru için taziye mesajı paylaştı.

Bernard Gonzalez koronavirüs semptomları gösterince hemen test yaptırdı. 60 yaşındaki doktor Gonzalez'in testi pozitif çıkınca da yaşamına son verdi. Reims şehrinin Belediye Başkanı Arnaud Robinet Twitter'dan yaptığı paylaşımla olayı doğrularken, detayların araştırıldığını belirtti.

Hayatını kaybeden Reims'in kulüp doktoru Bernard Gonzalez için üzgün olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Robinet, "Ailesi ve eşiyle görüştüm. Koronavirüsün kurbanı oldu. Çok ama çok üzgünüm. Bana gelen bilgi testi pozitif çıkınca yaşananlarla ilgili. Detayları araştırıyoruz" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)