BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa’da Black Friday korkusu----

Fransa’da Black Friday korkusu

Fransa’da Black Friday korkusu
19 Kasım 2020 - 08:45 www.finansgundem.com

Fransız hükümeti dev perakendecilere Black Friday satışlarını ertelemeleri çağrısında bulundu.

Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire, süpermarketleri ve online perakendecileri, 27 Kasım'da gerçekleşecek olan Black Friday alışveriş gününü, kilitlenme sırasında temel olmayan mal satan dükkanların kapalı kalması nedeniyle ertelemeye çağırdı.

Hükümet tarafından kapatılması talimatı veren küçük mağazaların, Fransa'nın ülke çapındaki ikinci korona virüs kilitlenmesi sırasında faaliyet göstermesine ve mal teslim etmesine izin verilen Amazon gibi dev çevrimiçi perakende şirketlerinin rekabetinden zarar görecekleri endişelerini dile getirdiği bildirildi.

Le Maire Fransa'nın üst meclisi Senatosuna "Gelecek Cuma bir Black Friday düzenlemek için gerçekten doğru zaman mı? Cevabım hayır" dedi.

Le Maire, süpermarketlerden ve online perakendecilerden, dünya çapında gerçekleşen ve genellikle ABD Şükran Günü Hafta Sonu tatili öncesi Cuma gününe denk gelen indirimli bir alışveriş günü etkinliğini ertelemek için tüm seçenekleri keşfetmelerini isteyeceğini kaydetti.

Türkiye'de Black Friday boyunca 2.2 milyon adet ürün satıldı

 

Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor?

 

ABD'de Black Friday saldırısı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)