BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'da bir Türk'e silahlı saldırı----

Fransa'da bir Türk'e silahlı saldırı

Fransa'da bir Türk'e silahlı saldırı
16 Kasım 2015 - 21:50 www.finansgundem.com

Fransa'da bir Türk vatandaşın, ırkçı bir grubun silahlı saldırısı sonucu yaralandığı bildirildi

Fransa'nın Belçika sınırına yakın Cambrai şehrinde kebapçı dükkanı bulunan bir Türk, ırkçı saldırının hedefi oldu. 30’lu yaşlardaki Türk, dükkanının yakınlarında kaldırımdayken içinde üç kişinin bulunduğu ve Fransız bayrağı taşıyan bir otomobilden açılan ateş sonucu yaralandı.

Cambrai Savcısı Remi Schwartz, Türk kökenli kişinin küçük kalibreli bir silahtan çıkan bir mermiyle sırtından yaralandığını ve hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.

Ateş açan kişinin aynı gece intihar ettiği de savcılık tarafından verilen bilgiler arasında.Araçta bulunan 1989 doğumlu bir kadın ve 1996 doğumlu bir erkek gözaltında tutulurken Savcılık, vurulan kişinin “görünümü nedeniyle” hedef seçildiğini belirtti. Schwartz, “Kurban, ten rengi saldırganın hoşuna gitmediği için rastgele seçilmiş gibi gözüküyor. Duruma bakılırsa başka kurban arayışına girme ihtimalleri vardı” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)