BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa ve İngiltere'den Çin'den gelenlere Kovid-19 önlemi----

Fransa ve İngiltere'den Çin'den gelenlere Kovid-19 önlemi

Fransa ve İngiltere'den Çin'den gelenlere Kovid-19 önlemi
31 Aralık 2022 - 02:49 www.finansgundem.com

Çin'den seyahat eden yolculara ilişkin tedbir alan ülkeler arasına Fransa ve İngiltere de katılarak, negatif Kovid-19 testi zorunluluğu getirdiklerini açıkladılar.

Pandeminin bir numaralı zanlısı Çin'de Kovid tedbirlerinin gevşetilmesi ile kontrolsüz bir şekilde artan vaka sayıları sonrası İtalya başta olmak üzere bazı ülkeler Çin'den seyahat eden kişilere negatif Kovid-19 test zorunluluğu getirmişti. İngiltere ve Fransa da aldıkları zorunlu test kararıyla bu ülkeler arasına katıldı.

Euronews'te yer alan habere göre önceki günlerde İtalya tarafından başlatılan Kovid-19 testi uygulamasına iki Avrupa ülkesi daha katıldı.

Fransız hükümeti cuma günü yapılan açıklamada, Çin'den gelen yolculardan 48 saat içinde alınmış negatif sonuçlu test isteneceğini bildirdi.

Açıklamada ayrıca, ülkeye varışlarda rastgele testler yapılacağı ve pozitif örneklerin virüsün yeni varyantlarını tespit etmek için sıralanacağı belirtildi.

İngiliz medyasının bildirdiğine göre, İngiltere de Çin'den gelen yolcuların yola çıkmadan önce negatif Kovid-19 testi sunmalarını isteyecek.

Amerika Birleşik Devletleri, İtalya, İspanya ve İsrail'in de aralarında bulunduğu birçok ülke daha önce, Çin'in Kovid-19 stratejisini değiştirmesiyle artan vaka sayıları nedeniyle Çin'den gelen yolculara test zorunluluğu getirmişti.

Avrupa Birliği ise ortak bir Çin'den AB ülkelerine seyahat edenlere test zorunluluğu kararı almamıştı.

Avusturya, Çinlilere Kovid testi istiyor

 

Çin'in kırsal bölgelerinde Kovid-19 telaşı

 

Çin'de Kovid'in zirve yaptığı şehirlerde ekonomi toparladı

 

ABD'den Çin'den gelen yolcular negatif test zorunluluğu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)