BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa boykota karşılık vermeyi planlamıyor----

Fransa boykota karşılık vermeyi planlamıyor

Fransa boykota karşılık vermeyi planlamıyor
26 Ekim 2020 - 22:01 www.finansgundem.com

Fransa Ticaret Bakanı Frank Riester, Erdoğan'ın boykot çağrısının ardından yaptığı değerlendirmelerde Fransa'nın Türkiye'ye bir boykot misillemesi yapmayı planlamadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransa mallarına yönelik boykot çıkışının ardından Fransa'nın ticarette en yetkili ismi boykota karşılık planlamadıklarını belirtti.

RTL Radyosu'na konuşan Fransa Ticaret Bakanı Frank Riester, Fransa'nın boykot ile ilgili bir misilleme planlamadığını ve Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilişkileri ve görüşmeleri sürdüreceklerini söyledi.

Gündemlerinde böyle bir karşılık olmadığını belirten Riester, Türkiye tarafından gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile ilgili açıklamaları ise kınadı.

İki ülke arasındaki yüksek düzeyde yaşanan gerilimin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransa mallarına boykot çağrısı yapmıştı.

Fransa ve Türkiye arasındaki ticaret dengesine bakıldığında son 2 yılda Türkiye'nin Fransa'ya ticaretinde fazla verdiği görülüyor.

Erdoğan: Fransız ürünlerini satın almayın

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)