BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçti ----

Franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçti

 Franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçti
14 Mart 2019 - 17:41 www.finansgundem.com

Girişimcilere sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekleyen RE/MAX Türkiye, franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçti.

Dünyanın en büyük gayrimenkul franchising zinciri olan ve en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumu konumunda bulunan RE/MAX’in ülkemizdeki temsilcisi RE/MAX Türkiye, franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçerek girişimcilere sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekledi. 

RE/MAX Türkiye çatısı altında profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunmak isteyen girişimciler, franchise giriş bedelini ABD Doları yerine Türk Lirası olarak ödeyebiliyorlar. Bölgeye göre fiyatlandırma avantajının bulunduğu RE/MAX Türkiye franchise giriş bedeli, 88 bin ile 140 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

 

Halen Türkiye genelinde 260’ın üzerinde franchise ofisi bulunan RE/MAX Türkiye, 2019 yılı içinde 55 yeni franchise vermeyi planlıyor. Şirket özellikle İstanbul Avrupa Yakası, İzmir, Ankara, Bursa ve Antalya’daki franchise ofis sayısını artırmayı planlıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)