BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFlorya ve Taksim'de büyük coşku----

Florya ve Taksim'de büyük coşku

Florya ve Taksim'de büyük coşku
26 Mayıs 2015 - 06:18 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğu kesinleşen Galatasaray'ın taraftarları Florya ve Taksim'de kutlama yaptı

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir'e puan kaybetmesiyle şampiyonluğa ulaşan sarı-kırmızılı takımın taraftarları, İstanbul'da başta Florya ve Taksim olmak üzere çeşitli semtlerde kutlamalar yapıyor.

Taksim'de meydanda bir araya gelen taraftarlar, İstiklal Caddesi'nden Galatasaray Lisesi'ne kadar yürüyüş yaptı. Daha sonra tekrar meydana dönen sarı-kırmızılı taraftarlar, havai fişek patlatıp, meşaleler yakarak kutlamada bulundular.

Florya'da ise Metin Oktay Tesisleri'nde etrafında toplanan taraftarlar, tezahürat ve şarkılarla şampiyonluk sevinci yaşadılar. Sarı-kırmızılı taraftarlar daha sonra kapıların açılmasıyla tesislerin içine girerek, kutlamalara Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda devam ettiler.

Futbolcu ve yöneticiler lehine tezahüratta bulunan taraftarlar, Florya'da kutlamalara devam ediyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)