BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFlaş! Top mermisi düştü 10 sivil öldü----

Flaş! Top mermisi düştü 10 sivil öldü

Flaş! Top mermisi düştü 10 sivil öldü
01 Ekim 2014 - 16:38 www.finansgundem.com

Ülkenin doğusundaki Donetsk'te bir okulun bahçesine top mermisi düştü, dört kişi ve topçu atışına hedef olan bir minibüste de altı kişi öldü

Ukrayna’nın doğusundaki Donetsk kentinde saldırılar ateşkese rağmen sürüyor. Bir okulun bahçesine top mermisi düştü; dört kişi öldü, sekiz kişi de yaralandı. Okulların açıldığı ilk gün gerçekleşen olayda şans eseri çocuklar yaralanmadı. Ölen dört kişiden birinin öğretmen, birinin de veli olduğu açıklandı.

Bir başka saldırı da sivilleri taşıyan bir minibüsü hedef aldı, 6 kişi öldü.
Ukrayna yanlısı Donetsk bölgesel hükümetinden yapılan açıklamada, saldırılardan Rusya yanlısı ayrılıkçılar sorumlu tutuldu.

Ateşkese rağmen saldırılar

Rusya’nın da desteğiyle Ukrayna hükümeti ile ayrılıkçılar arasında 5 Eylül'de ateşkes ilan edilse de, ayrılıkçılar zaman zaman saldırmaya devam ediyorlar. 
Donetsk kenti havalimanı yakınlarında Ukraynalı askerleri taşıyan bir zırhlı araca 29 Eylül Pazartesi saldırı düzenlenmiş, araçtaki yedi asker ölmüştü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)