BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakFlaş gelişme... İnanlar İnşaat iflasını istedi----

Flaş gelişme... İnanlar İnşaat iflasını istedi

Flaş gelişme... İnanlar İnşaat iflasını istedi
15 Nisan 2018 - 21:25 www.finansgundem.com

Yurt dışında olduğunu belirten İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan, twitter hesabından şirketinin iflasını istediğini açıkladı.

İnşaat sektörünün en büyük firmalarından birisi olan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın kayıplara karıştığı iddia edilmişti. Hem çalışanlarının hem de alacaklılarının Serdar İnan'a ulaşamadığı belirtiliyordu.

Geçtiğimiz yıl FETÖ operasyonunda da gözaltına alınıp bırakılan Serdar İnan sessizliğini bozdu. Dün akşam twitter hesabından açıklama yapan İnan, 53 yıldır faaliyet gösteren İnanlar İnşaat’ın kapısına kilit vurulduğunu, şirketinin iflasını istediğini söyledi. İnan bir sene önce yurt dışına çıktığını da ifade etti.

Şirketinde 600 çalışanının bulunduğunu aktaran, işçilerinin maaşlarını ilk kez bu ay ödeyemediklerini kaydeden, FETÖ üyeliği iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra şirketin maddi-manevi yıkıma uğradığını belirten Serdar İnan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İnanlar’ın 150 milyon TL ödenmiş sermayesi vardır ve elindeki malların değeri bu zan olmaz ise yaklaşık 300 milyon değerindedir. Arabam teknem dahil şirketin tüm varlıkları Türkiye’dedir. Şirketimizin malvarlığı rahatlıkla borçlarının kapanmasını sağlayacak seviyededir. Bu sebeple şirketimizin üzülerek iflasını istiyorum, ilgili resmi makamlardan ricam işlemlerin bu yönde yapılmasıdır, böylece hak sahipleri alacaklarını rahatlıkla alabileceklerdir.”


Serdar İnan kayıp mı

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ümit Keskin16 Nisan 2018 08:41

    Hoca tipli fetodan içeri a lınmış Kesin sahtekarlık yapmıştır Ve iflas göstwrip bir şeklde kurtulacak Feto işindende para vererek kurtulanlardandır eminim

  • Ssh16 Nisan 2018 09:36

    Ulkede yıllardır kimin Sahtekarlık yaptığını gördük. Hamdolsun ses kayıtları ve fotoğraflar vr hatta videolar var ki devlet ihalesi alan nice büyük işadamlarının devlet adamlarına nasıl astronomik bahşişler verdiğini gördük. Bahşişleri veren İran asıllı genç velet de Usa mahkemelerinde bülbül gibi ötüyor. Herşey kanıtlı ispatlı. Reza liste yapmış şuna şu kadar rüşvet verdim diyor. Hala sahtekarlığı bu inanlar insaat sahibine yamamaya çalışan ucube insanlarla dolu ülkemiz. Bu yüzden koyun deniyor sizlere, biliyorsunuz değil mi?

  • Muhammet Cerit16 Nisan 2018 08:33

    İşleyen bir şirketi zan ve şaibe ile ve hatta siyasi saiklerle bitirdi akepe. Bir kişinin ve ailenin ve şirketin hayatıyla böyle oynuyorlar, aynı hukuksuzca işten attıkları 150binden fazla kişiye yaptıkları gibi. Yapanların, sorumlu olanların, yapılanlara ses çıkarmayanlarin bu dünyada kendilerine veys çocuklarına torunlarına aynı veya daha beter bir hukuksuzluk yapılmadan canlarını almasın Yüce Rabbim. Binlerce kere amin.

  • İhlasa kayyum15 Nisan 2018 22:45

    İhlas finans ne yaptı

  • Mustafa Kıraç16 Nisan 2018 08:35

    İhlasa kayyım atarlar mı hiç? O da bu iktidarın borozanini çalıyor. Gazetesindeki Yazarlara ve yazılara bakarsan tam havuz tipi. Çocukluğumda ihlas grubunu dindar sanırdım, ne mal olduklarını gösterdi zaman, şükür Rabbime.