BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFlaş! Dolmabahçe'de polise saldırı----

Flaş! Dolmabahçe'de polise saldırı

Flaş! Dolmabahçe'de polise saldırı
19 Ağustos 2015 - 14:50 www.finansgundem.com

İstanbul Beşiktaş'taki Dolmabahçe Sarayı giriş kapısında nöbet tutan polislere saldırı. İki saldırgan yakalandı

İstanbul Beşiktaş'taki Dolmabahçe Sarayı giriş kapısında nöbet tutan polislere silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre ölen olmadı. Bir polis memuru ise hafif şekilde yaralandı.

ÖNCE BOMBA ATTILAR SONRA ATEŞ ETTİLER

Saat 14:40 sularında gerçekleşen saldırıda, iki sadırgan önce küçük çapta bir patlayıcıyı nöbet tutan polislere attı. Daha sonra da Dolmabahçe'deki saltanat kapısında nöbet tutan polislere iki kişi ateş açtı.

İKİ SALDIRGAN YAKALANDI

Polisin anında karşılık vermesi üzerine saldırganlar koşarak kaçmaya çalıştı. İki saldırgan Dolmabahçe’den Taksim Meydanı’na kadar uzanan, Almanya Başkonsolosluğu yakınındaki İnönü Caddesi’nde yakalanarak gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Dolmabahçe'deki silahlı saldırının ardından polisler hemen olaya müdahale etti. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İnönü Stadyumu'nu Taksim'e bağlayan cadde ve Kabataş - Beşiktaş yolu trafiğe kapatıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • asılsın.19 Ağustos 2015 15:10

    bu tür terör eylemi yapanlar direkt asılsın. yeter artık bıktık. referandum yapılsın. halk bu tür terör örgütü elemanlarının nasıl cezalandırılmasını istiyor. concocan dün öyle demeç veriyordu. halka soralım diye. pkk ile bağlantılı terör örgütlerinin cezasını da halka soralım.