BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFitch'in raporu çok farklı olmayacak----

Fitch'in raporu çok farklı olmayacak

Fitch'in raporu çok farklı olmayacak
21 Temmuz 2017 - 12:58 www.finansgundem.com

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'in not açıklaması öncesinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gedikli, Fitch'in 15 Temmuz sonrası raporundan farklı rapor açıklamayacağını belirtti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, Fitch Ratings'in bugün açıklayacağı Türkiye kararı öncesi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

"Piyasaları olumlu-olumsuz etkileyecek bir durum yok" diyen Gedikli, "Fitch'in 15 Temmuz'dan sonra yaptığı değerlemeyi düşünecek olursak bugün açıklayacağı rapor da çok farklı olmayacak. Överken döver cinsten raporlarından biri olacak" ifadelerini kullandı.

Kararın Türkiye ekonomisi üzerinde yaratabileceği etkiye ilişkin de yorum yapan Gedikli, "İç işlerine ve terörle mücadeleye müdahale eden, şeffaf kriterlerle yapılmayan değerlemelerden Türkiye ekonomisi etkilenmiyor. Türkiye ekonomisi en büyük stres testini 15 Temmuz'dan sonra atlattı" diye konuştu.

Uluslararası değerlendirme kuruluşu Fitch Ratings, bugün Türkiye değerlendirmesini duyuracak. Türkiye'nin 'BB+' olan kredi notu ve 'durağan' olan görünümü ile ilgili bir değişiklik beklenmiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet engin 21 Temmuz 2017 21:18

    Fiç yine .içliğini eder sayın vekilimiz... Biz susalım ki onlar az sansınlar. Malum AZ ÇOKTUR . Less is more ...