BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriFitch'den Yapı Kredi Leasing'e derecelendirme----

Fitch'den Yapı Kredi Leasing'e derecelendirme

Fitch'den Yapı Kredi Leasing'e derecelendirme
13 Temmuz 2014 - 16:41 www.finansgundem.com

Fitch Ratings, Yapı Kredi Leasing’in yerel uzun vadeli borçlanma notunu değerlendirdi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Yapı Kredi Leasing’in yerel uzun vadeli borçlanma notunu AAA(tur) değerlendirdi. Fitch ayrıca, Yapı Kredi Leasing’in hem yabancı para, hem de Türk parası cinsinden uzun vadeli borçlanma notunu ise BBB olarak belirledi. Fitch tarafından ilk kez değerlendirilen Yapı Kredi Leasing, sektördeki öncü konumu, uzun vadede döviz cinsinden leasing yapabilme kapasitesi, güçlü büyüme trendi, kaliteli varlık yapısı ile bu önemli notu almaya hak kazandı.
Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Özgür Maraş, “Kurumumuzun ilk defa uluslararası bir derecelendirme kuruluşu tarafından aldığı bu yüksek not bugüne kadar yaptığımız başarılı çalışmaların bir göstergesi niteliğinde. Uluslararası arenada aldığımız bu başarılı sonuç, çalışmalarımız ve müşterilerimize sunduğumuz ayrıcalıklı hizmet konusunda bizim için en büyük motivasyon kaynağını oluşturuyor” dedi. Yapı Kredi Leasing olarak son 5 yıldır sektör lideri olduklarının altını çizen Maraş, “En önemli hedefimiz 2014 yılında da sektör lideri bayrağını taşımaya devam etmek. Türkiye’de ilk olan uygulamaları sunarak gerek hizmet kalitesindeki başarımız, gerekse destek verdiğimiz firmalarla ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceğiz“ diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)