BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFitch'den 'rekor' beklentisi!----

Fitch'den 'rekor' beklentisi!

Fitch'den 'rekor' beklentisi!
22 Eylül 2015 - 11:49 www.finansgundem.com

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Avrupa Yüksek Getirili Tahvil Piyasası'nda ihraçların rekor kırabileceğini öngördü

Fitch Ratings bugün yayınladığı çeyrek dönem Avrupa Yüksek Getiri Piyasası İç Yüzü raporunda, daha oynak piyasa şartlarına rağmen ihraçların güçlü olmaya devam ettiğini bildirdi. Bununla birlikte işlem hacminin Eylül'de sona eren çeyrek dönemde yıllık bazda düştüğünü belirten Fitch, ancak gelişmiş piyasa şirketlerinden yeni arzın geçen yıla göre arttığını ve bu yıl bir rekor kırma yolunda ilerlediğini vurguladı.

İhraçların şartlardaki oynaklıktan ve ortama hassas perakende fon akışlarından daha az etkilendiğini belirten Fitch, Avrupa Yüksek Getirili Tahvil piyasasında sektörel ve coğrafi olarak çeşitliliğin vadelerin büyümette olduğunu ifade etti.

Fitch, Avrupa Yüksek Getiri piyasasına daha büyük esneklik sağlayan faktörler olarak düşük faizleri, mevcut tahvillerin yüksek kredi kalitesini, iyi huylu temerrüt oranı görünümünü ve ECB'nin parasal genişleme programının yarattığı pozitif havayı gösterdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)