BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFitch'den önemli Fed açıklaması!----

Fitch'den önemli Fed açıklaması!

Fitch'den önemli Fed açıklaması!
14 Eylül 2015 - 13:45 www.finansgundem.com

Fitch, gelişen piyasalardaki borçlanıcıların fonlama koşullarının Fed faiz artışına daha duyarlı hale geldiğini açıkladı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings açıklamasında, gelişen piyasalardaki borçlanıcılarının fonlama koşullarının ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artışına daha duyarlı hale geldiği belirtildi .

Fitch tarafından yapılan açıklamada, "Gelişen piyasa borçlanıcılarının fonlama koşulları, ABD'de gerçekleştirilecek faiz artırımına 2008'den bu yana daha fazla duyarlı hale geldi" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, "Fed'in Faiz artırımı net bir şekilde işaret edildi. Fakat Fed'in gelecekteki politika faiz politikası istikametiyle piyasa fiyatlaması arasında dikkate değer bir boşluk bulunuyor.  Fed'in yönlendirmesine yaklaştıkça ortaya çıkacak sonuç dikkate değer bir şok oluşturabilir" değerlendirmesinde bulunuldu. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)