BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFisher faiz oranlarını ele aldı----

Fisher faiz oranlarını ele aldı

Fisher faiz oranlarını ele aldı
24 Şubat 2014 - 08:38 www.finansgundem.com

Fed Dallas Başkanı Fisher, gelecekteki faiz oranları konusunda ileriye dönük yönlendirmeyi yeniden düşünmenin zamanı geldiğini söyledi

Dallas Fed Başkanı Richard Fisher, Fed'in faiz oranlarının gelecekte izleyeceği yol konusunda piyasaya sunduğu sözlü ilerile dönük yönlendirmeyi, işsizlik oranının belirlenen eşiğe hızla yaklaşması nedeniyle, yeniden düşünmesi gerektiğini söyledi. 
Fisher yaptığı açıklamada, "İşsizlik oranı eşiğine ulaşıldıktan sonra piyasalara nasıl bir yönlendirme sunulacağı önemli. Piyasalara biraz daha net bir yönlendirme sunulmalı. Ancak sayısal bir hedefler içeren bir yönlendirme sunulmasının zor olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. 

Tahvil alımlarında geri adımları desteklemeye devam ediyorum

Federal Reserve Bank of Dallas Başkanı Richard Fisher Fed'in tahvil alımlarında geri adım atmaya yönelik programa olan desteğinin sürdüğünü söyledi. Cuma günü konuşan Fisher, Fed'in bilançosunun genişlemekte olmasının olumsuzluklarına değinerek bu nedenle tahvil alımlarında atılacak geri adımlara destek vermeye devam edeceğini söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)