BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFirst Lady'nin heykelini ateşe verdiler----

First Lady'nin heykelini ateşe verdiler

First Lady'nin heykelini ateşe verdiler
09 Temmuz 2020 - 09:45 www.finansgundem.com

ABD'lilerin Bağımsızlık Günü'nü kutladığı 4 Temmuz gecesi, First Lady Melania Trump'ın doğduğu kasaba Slovenya'da gerçek boyutlarda dikilen ahşap heykeli ateşe verildi.

ABD'li sanatçı Brad Downey tarafından düzenlenen Ta Eho (Eko) isimli serginin parçası olan heykel, yerel bir zanaatkar ve heykeltıraş Ales Zupevc tarafından elektrikli testere kullanarak yapılmıştı. Polisin olayı bildirdiği Downey, "Neden yapıldığını bilmek istiyorum" derken, Melania Trump'ın ofisinden olaya ilişkin açıklama gelmedi. Tanınmaz hale gelen eser, yanmasının ardından kaldırıldı.

Downey, eser ile Melania Trump'ın kökeni ve yerli halkın buna tepkilerini araştırmayı hedeflediğini vurgulamıştı.

Amerika'da "Yeşil Kart" olarak bilinen daimi oturum izniyle yaşadıkları bilinen Melania Trump'ın anne ve babası 2018 yılında New York'ta yapılan vatandaşlık töreninde yemin ederek, Amerikan vatandaşlığına geçmiş, Trump'tan 2 yaş büyük 74 yaşındaki baba Viktor'un, Amerika'ya gelmeden önce Slovenya'da oto galerisinde, anne Amalij'nin de tekstil fabrikasında çalıştığı belirtilmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)