BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFirst Lady Trump'ın telefonuna el koydu----

First Lady Trump'ın telefonuna el koydu

First Lady Trump'ın telefonuna el koydu
10 Ekim 2018 - 14:02 www.finansgundem.com

Melenia Trump, Donald Trump'ın tweet atmasını engellemek için telefonunu saklıyor

Twitter kullanımları, önemli duyuruları buradan yaptığı paylaşımlarla duyuran ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump çocuklar için oluşturduğu 'Be Best' isimli kampanyası kapsamında düzenlediği Afrika turunun ardından yaptığı açıklamayla şaşırttı. First Lady, Trump'ın tweet atmasına engel olmak için telefonunu sakladığı yorumlarını onayladı

Melania Trump kocasının aşırı tweet atmasından memnun olmadığını, Twitter'a düşüncelerini yansıtan Trump'a engel olmak için bir çözüm bulduğunu, cep telefonunu sakladığını söyledi.  

Twitter'de çok etkili olan Donald Trump, yaklaşık 40.000 mesajın yayınlandığı hesabında 55 milyon aboneye sahip. Trump, bazen düşüncelerini iletmek için bazen de sadece demokratlara saldırmak için her gün birkaç mesaj gönderiyor.

Melania Trump, "Eşimin düşündüklerine her zaman katılmıyorum ve bunu ona söylüyorum. Ona en dürüst düşüncelerimi ve tavsiyelerimi söylüyorum. Bazen dinliyor, bazen dinlemiyor. Ama ben kendi sesim, kendi fikirlerime sahibim ve ne hissettiğim benim için çok önemli" dedi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)