BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFırat Nehri'ni feribotla geçtiler----

Fırat Nehri'ni feribotla geçtiler

Fırat Nehri'ni feribotla geçtiler
25 Mart 2017 - 20:22 www.finansgundem.com

PKK'nın Suriye kolu YPG, tank ve iş makinalarını feribotla Fırat Nehri'nden geçirdi

Suriye’nin Rakka kentini DEAŞ’ten almak için koalisyon güçlerinin hava desteğinde başlatılan operasyon Rakka’nın Tabka ilçesi ve Tabka barajı çevresinde yoğunlaşırken, ana omurgasını terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG’nin oluşturduğu Demokratik Suriye Güçleri, köprü olmayan yerlerde tankları ve iş makinalarını Fırat Nehri'nden feribotlarla taşıyarak karşıya geçirdikleri belirtildi.

Bölgedeki Kürt internet siteleri ve Demokratik Suriye Güçlerinin resmi sosyal medya hesaplarında, operasyonda kullanılan tank ve iş makinalarının da Fırat nehri üzerinden taşındığını gösteren fotoğraflar da paylaşıldı. Operasyon ile ilk etapta Tabka barajı ve hava üssünün ele geçirilmesi palanlanırken, Köprü bulunmayan yerlerde Fırat Nehri'nin üzerinden tank, zırhlı araç ve iş makinalarının Feribotlarla karşı tarafa taşındığı görüldü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bb26 Mart 2017 08:35

    O kadar zaman bağırıp çağırdınız ne oldu? Zaten millet bu operasyona katılmasını istemiyordu...iç politika malzemesi yaparsan bòyle şeyleri sonuçta kaybedebilirsin de?