BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞanlıurfa'da DEAŞ'lı 3 terörist yakalandı----

Şanlıurfa'da DEAŞ'lı 3 terörist yakalandı

Şanlıurfa'da DEAŞ'lı 3 terörist yakalandı
13 Aralık 2016 - 15:25 www.finansgundem.com

Şanlıurfa'da bir otele düzenlenen operasyonda DEAŞ üyesi 3 terörist yakalandı

Suriye'den, Fırat Kalkanı harekatına karşı misilleme amacıyla sansasyonel eylem yapmak için yasa dışı yollarla yüklü miktarda parayla birlikte Türkiye'ye geçen DEAŞ üyesi 3 terörist, Şanlıurfa'da bir otele düzenlenen operasyonla yakalandı. Teröristler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, istihbari çalışma sonucunda terör örgütü DEAŞ üyeleri Suriye uyruklu Ahmed Alwari, Muhammed Akıli ve Abdullah Aldaham'ın yasa dışı yollarla Şanlıurfa'ya geldiklerini ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'na karşı bombalı sansasyonel eylem yapacağı bilgisine ulaştı. Ekipler, teröristlerin kaldığı otele operasyon düzenledi.
Otel odasında Ahmed Alwari, Muhammed Akıli ve Abdullah Aldaham'ı gözaltına alan polis, yanlarındaki sırt çantasında ise 2 tabanca, 13 mermi, 8 bin 426 dolar, 8 bin 300 Türk Lirası ve 4 bin 610 Euro para ele geçirildi. Ele geçirilen silah ve paralara el konulurken, teröristlerin paralarla patlayıcı satın alıp yurdun çeşitli kentlerinde bombalı eylem yapacakları belirtildi. Emniyetteki sorguları tamamlanan 3 terörist, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)