BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFırat Kalkanı operasyonundan acı haber:3 şehit----

Fırat Kalkanı operasyonundan acı haber:3 şehit

Fırat Kalkanı operasyonundan acı haber:3 şehit
24 Kasım 2016 - 09:23 www.finansgundem.com

El Bab bölgesinde Türk askerlerine yönelik düzenlenen saldırıda 3 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Fırat Kalkanı harekatının 93’üncü gününde acı haber geldi. TSK'dan yapılan açıklamada, "Suriye rejim güçlerince gerçekleştirildiği değerlendirilen hava saldırısında, üç kahraman silah arkadaşımız şehit oldu" denildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

"Fırat Kalkanı Harekatı'nda yürütülen operasyonlar kapsamında, 24 Kasım 2016 saat 03:30 sularında, Suriye rejim güçlerince gerçekleştirildiği değerlendirilen hava saldırısında, üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere 10 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralı personel tedavilerinin yapılması maksadıyla süratle bölgeden tahliye edilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milleti'ne başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

BAŞBAKAN BİLGİ ALDI

Başbakan Binali Yıldırım, Türk askerlerine yapılan saldırıyla ilgili olarak Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'dan bilgi aldı.

VALİ VE ÖZEL KUVVETLER KOMUTANI HASTANEYE GELDİ

Kilis Devlet Hastanesi’nde yaralıları ziyaret eden Kilis Valisi İsmail Çataklı ve Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı ise hastane yetkililerinden bilgi aldı. Çevik Kuvvet polisi hastane ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, durumu ağır olan askerler Gaziantep’e sevk edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SELAMİ KERİM24 Kasım 2016 20:06

    O SURİYE UÇAKLARINI NEDEN VURAMADIK

  • misafir24 Kasım 2016 16:30

    Osmanlı Hayali Kura Kura Tosluyorsunuz Zavallı Erlere Oluyor Olan Masa Başındakilerin Tuzu Kuru

  • osmanli24 Kasım 2016 15:01

    pislik esad sonun yakindir insallah

  • referans24 Kasım 2016 13:55

    Yavuz selim bey seni başa alalım.Amerikanın ve diğer haçlılar için islam kanı dökmeye bu laflar çok saçma ve abartılı olmuş.

  • Adnan24 Kasım 2016 13:54

    Selim ne diyon la bıdı bıdı

  • Yavuz Selim24 Kasım 2016 13:30

    Hazır ol vaktinde Nemçe kralı Yer götürmez asker ile geliyor Patriklerin inmiş tahttan diyorlar Bir halife kalmış o da geliyor Yetmiş bin var siyah postal giyecek Seksen bin var Allah Allah diyecek Doksan bin var tatlı cana kıyacak Yüz bini de Tatar Han’dan geliyor Gelen Ahmet Paşa’m kendidir kendi Altmış bin dal-kılıç küsuru cündi Kaçma kafir kaçma ölümün şimdi Hacı Bektaş Veli kalkmış geliyor Şevketli efendim Sultanım vezir Altmış bin kılıçla yanında hazır Deryalar üstünde boz atlı Hızır Benli Boz’a binmiş o da geliyor Karac’oğlan der ki burda durulmaz Güleç yüze, tatlı söze doyulmaz Gökteki yıldızdan çoktur sayılmaz Yedi iklim dört köşeden geliyor Karacaoğlan

  • çakır24 Kasım 2016 13:08

    Zalim esad sonun yaklaştı şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak