BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFintech girişimleri, Blockchain ve Bankacılık Sektörü değerlendirilecek----

Fintech girişimleri, Blockchain ve Bankacılık Sektörü değerlendirilecek

Fintech girişimleri, Blockchain ve  Bankacılık Sektörü değerlendirilecek
15 Haziran 2018 - 17:35 www.finansgundem.com

Sabancı Üniversitesi ve Akbank ortak girişimi Center of Excellence in Finance’de ünlü yatırımcı Mark Mobius da bir konuşma yapacak.

Sabancı Üniversitesi'nin, Akbank’ın kurucu sponsorluğunda hayata geçirdiği, “Sabancı Üniversitesi Center of Excellence in Finance”in (CEF) uluslararası konferans serisinin ikincisinde; fintech girişimleri, bankacılık sektörü ve blockchain teknolojisi yerli ve yabancı uzman ve profesyoneller tarafından ele alınacak. Türkiye ve dünyadan uzman ve profesyonellerin katılımıyla üç panel gerçekleştirilecek konferansta, ünlü yatırımcı Mark Mobius da bir konuşma yapacak.

Sabancı Üniversitesi’nin, Akbank’ın kurucu sponsorluğunda hayata geçirdiği “Sabancı Üniversitesi Center of Excellence in Finance” ikinci uluslararası konferansı 26 Haziran 2018, Salı günü, Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleşecek.

“Finans Piyasalarının Geleceği” başlıklı konferansta, küresel ekonomi gündeminin en ön sıralarında yer alan iki önemli konu; Fintech girişimleri ve Blockchain teknolojisinin yanı sıra bankacılık sektöründeki son gelişmelerin ele alınacak.  Konferansı’nın açılış konuşmalarını; Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Sabancı Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Zehra Sayers ve Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer yapacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)