BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakFinansgündem duyurmuştu: Zingat'ta dümene Araplar geçti----

Finansgündem duyurmuştu: Zingat'ta dümene Araplar geçti

Finansgündem duyurmuştu:  Zingat'ta dümene Araplar geçti
07 Nisan 2019 - 15:15 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz hafta Finansgündem'in "Şahenk satmaya devam ediyor: Zingat'ta patron Araplar oldu" başlığıyla Türkiye'de ilk kez duyurduğu haber doğrulandı ve Zingat'ta hisse satışı gerçekleşti.

CÖMERT YILDIZ / FINANSGUNDEM.COM - ÖZEL

Geçtiğimiz hafta Finansgündem'in "Şahenk satmaya devam ediyor: Zingat'ta patron Araplar oldu" başlığıyla Türkiye'de ilk kez duyurduğu haber doğrulandı ve Zingat'ta hisse satışı gerçekleşti. Doğuş Grubu’nun yüzde 51 ortak olduğu Zingat’ta Dubai merkezli Propertyfinder Group (PFG), Zingat'taki payını artırma kararı aldı. Orta doğu merkezli Propertyfinder Group (PFG) önderliğinde, General Atlantic'in de katılımıyla birlikte gerçekleşen yatırım turunda Zingat sermaye artırımı yoluyla 65 milyon TL yatırım aldı.

YÜZDE 37'YE ÇIKTI

Gerçekleştirilen sermaye artışı ve yeni tur yatırımla birlikte Propertyfinder Group'un Zingat'taki hisse oranı da yüzde 17'den yüzde 37'ye yükselmiş oldu. Zingat CEO'su Ahmet Kayhan aldıkları yeni yatırımla ilgili olarak "Propertyfinder'ın bu yeni yatırımı ve ortakları General Atlantic'in Yönetim Kurulumuza katkı sağlamasına vesile olması, Türkiye'nin hala çok çekici bir pazar olduğunun ve Türkiye gayrimenkul pazarını bir dünya oyuncusu yapma hedefimizde doğru adımlarla ilerlediğimizin birer göstergesidir. Yatırımla sağlanan kaynak sayesinde önümüzdeki dönem, Zingat ziyaretçilerinin doğru gayrimenkule ulaşması ve gayrimenkul profesyonellerinin daha verimli çalışabilmelerine yardımcı olmak amacıyla ürün ve hizmetlerimizi genişletmek ve geliştirmek için daha güçlü ve hızlı adımlarla ilerleyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Zingat'ta patron Araplar oldu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)