BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank'ın yarışması için son günler----

Finansbank'ın yarışması için son günler

Finansbank'ın yarışması için son günler
19 Ağustos 2015 - 13:02 www.finansgundem.com

Finansbank'ın düzenlediği, Geleceğin Patronları Yarışması’na başvuru için son günlere girildi

​Finansbank’ın, girişimcileri yatırımcılarla buluşturmak üzere düzenlediği Geleceğin Patronları Yarışması’na başvuru için son günler! Türkiye’nin her yerinden, iş fikrine ilişkin somut adım atmış ve işini büyütmek isteyen üniversite ve yüksekokul mezunları 23 Ağustos’a kadar www.geleceginpatronlari.com adresinden başvuru yapabilir.
 
Finansbank’ın, ilk işlerini kurma hayallerini gerçekleştirmek isteyen girişimci adaylarına finansman ve bilgi desteği sunmak için düzenlediği “Geleceğin Patronları” yarışmasının üçüncüsünde son başvuru haftasına girildi.
İş fikrine güvenen girişimcilerin 23 Ağustos’a kadar yarışmaya başvurabileceğini belirten Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber, “Sağlıklı bir girişimcilik ekosisteminin kurulması, sürdürülebilir ekonomilerde kritik role sahip. Bu sebeple yenilikçi iş fikri ile kendi işinin patronu olarak ekonomiye değer katmak isteyen yeni girişimcileri önemsiyor, Geleceğin Patronları Yarışması’nı düzenliyoruz. 23 Ağustos bu seneki yarışma için son başvuru tarihi. İş fikrine güvenen herkesi yarışmamıza başvurmaya çağırıyoruz” dedi.

Projeler melek yatırımcılarla buluşacak

Bu sene European Fund For Southeast Europe (EFSE) katkısı ile gerçekleştirilecek yarışmada ön elemeden geçen 50 projenin sahibi Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi tarafından verilecek olan “İş Modeli Eğitimi” ne katılmaya hak kazanacak. Bu projeler arasında yapılacak elemeden geçen ilk 20 girişimci ise yine Koç Üniversitesi tarafından 
verilecek “Geleceğin Patronları Akademisi Eğitimi”ne ücretsiz katılabilecek. Projeler, Akademi eğitimi sonrasında yeniden değerlendirilecek ve en başarılı 10 proje 11 Kasım’da Finansbank Kristal Kule’de düzenlenecek finalde melek yatırımcıların da aralarında bulunduğu jüri karşısında yarışacak.
Finansbank, birinciye 50 bin liralık sermaye desteği ödülü verirken finale kalan ilk 10 projeye de sıfır faizli, ödeme ertelemeli 50 bin TL’lik finans desteği sunacak.
Bu heyecanlı sürece dahil olmak isteyen girişimcilerin, 23 Ağustos’a kadar www.geleceginpatronlari.com sayfasına girerek başvuruda bulunması yeterli. Yarışmaya, Türkiye’nin her yerinden, iş fikrine ilişkin somut adım atmış ve işini büyütmek isteyen üniversite ve yüksekokul mezunları katılabiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)